Covid-19 smittevern

09.07.2020 17:06

NB! Litt smittevern informasjon;

Årets fotokurs vil nødvendigvis bli noe ulikt det vi kjenner fra tidligere år. På grunn av Covid-19 situasjonen vil vi måtte gjøre en del tilpasninger slik at vi kan følge de retningslinjer som Helsemyndigheter pålegger oss, for å hindre smittespredning! Vi håper også at alle som ønsker å delta selv vurderer egen helsetilstand.

For Fototreffet i september vil situasjonen gjøre at vi må begrense antall deltagere til 25 personer! Det betyr at det kan være smart å være rask om du vil sikre deg din plass! Innbetaling av depositum gir bekreftelse på din påmelding. De som eventuelt betaler inn sist, vil selvfølgelig få dette refundert.

 Her er noen av hovedpunktene;

I møterommet vil det kun bli en deltager på hvert bord, ikke 2 som tidligere år. På denne måten holder vi minst 1 meters avstand. Venabu Fjellhotell er kjent for sin gode mat og vil nå servere måltider som lunch og middag til hver enkelt ved bordet. Vi har god plass og bruker flere bord. Frokost blir cafe-style, hvor vi bestiller det vi ønsker. Og det er lov til å gå flere ganger! Vi vil også spise en del måltider utendørs. Transport til lokasjoner både i Rondane og lokalt vil skje med minibusser. Vi vil ikke fylle disse helt opp, men ha kun en person på hvert enkelt-sete bak hverandre + en person på hvert dobbeltsete. Dvs. 10 personer går i hver minibuss. Det vil være enkel tilgang på Antiback og muligheter for å vaske hender. Har du spørsmål - ta kontakt. 

Kontakt

Fotograf Olav Erik Storm Jac. Aallsgate 45 B
0364 Oslo
Mobil; 93005254 olav@stormphoto.no